Graafwerkzaamheden & Houtsnippers

Graafwerkzaamheden: voor, tijdens en na
Graafwerkzaamheden: voor, tijdens en na

Zaterdag (26-06) was het vroeg dag voor Hendri Bolks en Bert Runhaar. Zij zijn ‘s ochtends 7.30 uur begonnen met het vrijmaken van het pad. Met een mini shovel heeft Hendri het hele pad rondom de vijver uitgegraven. Het pad is breder uitgegraven dan de bedoelde 1.2 meter aangezien aan beide kanten er nog een border voor de bordjes komt (links: 50cm, rechts: 30cm). Hendri en Bert waren eerder klaar dan zij aanvankelijk gedacht hadden, 1 uur ‘s middags was het pad al helemaal uitgegraven.

Eerder die week is er 40 kuub aan houtsnippers geleverd, deze komen op het pad te liggen. Uit de afbeelding kunt u wel enigszins opmaken hoeveel het is.

Hier worden de houtsnippers gestort
Hier worden de houtsnippers gestort

Het plan is dat zaterdag de jongeren van Baalder en Baalderveld met de kruiwagen komen en alle houtsnippers gaan verdelen over het pad. Voor die tijd moet er nog wel wat gebeuren aangezien de wortels, die daar in overvloed liggen, weggehaald moeten worden.

Dat was de update van deze week, komt u binnenkort terug voor een verslag over hoe de jongeren het gedaan hebben. De uitgaven lopen goed en de inkomsten willen wij ook graag goed laten lopen, dus neemt u gerust een kijkje op de Giften pagina.

Dion Potkamp